Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, yararlanma sırasında ise binadan sorumlu eşhas almalıdır.

Zihnî engelli, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli mensubu ötümlü fariza başında olan ve yangın yahut başka ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, munis fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hâl denetçi edilmelidir. 

Yangın merdiveni kapıları genellikle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve acil durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, Yangın Çıkış Kapısı ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Binalarda belli standartlarda dünya alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik yürekin tercih edilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın merdivenleri iyi aydınlatılmalı ve oranlı medarımaişetaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanoğluın merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page